Sandager Næs
Windicator
Details
Directions
Category
Kitesurfing
Type
Chop
Level
Beginner
Toilet
Yes
På vejen mellem Middelfart og Assens drejer man af ved Sandager. I Sandager går der en vej mod Sandager Næs og Campingpladsen. Vejen ender ved en stor parkeringsplads lige ned til stranden.
Conservation area
Description
Obs. Der er blevet lagt en masse kampesten på spottet og derfor er launch stedet blevet farligt! Bliver lagt billeder op snarest muligt!

Spottet er kendetegnet ved, at man kan bunde rigtig langt ud og vandet er forholdsvist roligt og fladt. Der er et ujævnt græsområde, der fint kan benyttes til at rigge til på. Der ligger somregel et par småbåde i vandet til den ene side og der er nogle høje fortøjringspæle længere nede til den anden side. Der er endvidere et elektrisk hegn ned langs stranden en 5-10 meter fra vandkanten, som man skal passe på. I og med at man kan bunde så langt ud og der er masser af plads på vandet er det dog relativt let at sejle med stor sikkerhedsafstand. Der er desuden toilet ved parkeringspladsen. Bemærk at det sidste stykke strand hen mod Sandager Næs Odde er der adgang forbudt i fuglenes yngletid fra 1. marts til 15. juli.
The website uses cookies to remember your settings. Read more here