Noret
Windicator
Details
Directions
Category
Kitesurfing
Type
Chop, Glassy Flat
Level
Intermediate
Toilet
No
Kør ned mod skydebanen, her er der parkeres i rabatten på højre hånd. - Prøv at undgå at parkere på marken på venstre hånd, da der er en husstand der inde, vi prøver at generer mindst muligt. 
Description
Fin lille indsø ved Halk. Rigtig godt fladtvandsspot, da vinden fungerer i mange retninger. Ikke mange mennesker på dette spot, da der ikke så mange som kender til stedet. Har søgt flere steder mht fredning, og området er altså ikke fredet, så vidt jeg kan se. Udover det er et Nationalt Geologisk interesseområde, hvad end det så betyder... Har fundet lidt info fra diverse sider om stedet:"Du kommer nu på en tur ned til Noret som er en brakvands sø. Det er et meget værdifuldt område for ynglende vandfugle samt rasteplads for trækkende vadefugle.Er man heldig kan man ofte også møde Havørnen fra Bankel Sø.Strandsøen ligger i læ af (feddet) Rævshalen som er ca. 600 meter langt.Noret og stranden ud til Halk Hoved er udnævnt som Nationalt Geologisk Interesseområde.Området bruges også som skydebane for Militæret og Politi mm, så vær agtsom og følg anvisningerne på skiltene derude.Hvis den røde kugle er hejst op i tårnet, er der ADGANG FORBUDT idet der så skydes med skarpt i terrænet."  

Man vil på fcoo.dk se når der er skyde øvelser i området. 
Navigation og Sikkerhed -> Aktiver skydeområder for søfarende. - Så vil området lyse op hvis der er planlagt skydeøvelse. 
http://ifm.fcoo.dk/index.html#domain=denmark&zoom=7&lat=55.699&lon=9.66&layer=FCOO%20Standard&overlays=Navigation%20and%20Safety.Firing%20Areas%20and%20Warnings&level=0
The website uses cookies to remember your settings. Read more here