Store Sjørup (Norddjurs)
Windicator
Details
Directions
Category
Kitesurfing
Type
Chop, Glassy Flat
Level
Beginner
Toilet
No
Spottet ligger i bugten Treå Møllebugt ved byen Store Sjørup i Norddjurs.

Kør mod byen Store Sjørup. Fortsæt mod sommerhusområdet mod NØ. Der er adskillige stikveje i sommerhusområdet som fører ned mod vandet. Brug som udgangspunkt Fasanvej til at køre ned mod vandet, idet man dermed generer mindst mulige grundejere.KØR MAX 20 KMT PÅ GRUSVEJEN
 
Description
Godt lavvandsspot inde bag sandrevlen med glassy flat vand.
Spottet inde bag sandrevlen dur kun ved middel til max højvande, ved lavvande skal man ud over sandrevlen hvor vandet bliver dybere.
Vis hensyn, da det er et privat sommerhusområde.

VIGTIGT:
Kite kun mod nord fra spottet.

1 km syd for spottet ligger et af forsvarets militærområder; Hevring Skydeterræn:
http://www.hevringby.dk/hevringlejren.htm 

Oplysninger om hvilke dage der skydes fremgår af sitet. Når der skydes bliver der hejst orange balloner i tre af terrænets hjørner og tændt hvidt blink mod vandet. Lige ude i vandet ud for skydeterrænet ligger en ca. 2 kilometer lang permanent ø / revle som hedder Hevring Revle. Vær opmærksom på, at der er adgangsforbud til revlen. Dette gælder året rundt. I perioder med skydning er det forbundet med livsfare at opholde sig på revlen. Og selv når der ikke er skydninger, skal man holde sig væk, da man risikerer at støde på ueksploderet og dermed yderst farlige rester af ammunition i området. Færdsel på revlen kan medføre politianmeldelse.

Oversigtskort:Grafen viser vandstanden for spottet: 

The website uses cookies to remember your settings. Read more here