Fornæs
Windicator
Details
Directions
Category
Kitesurfing
Type
Big wave, Medium wave
Level
Expert
Toilet
No
Fra Århus køres ad Grenåvej mod Rønde og derefter videre mod Grenå. Inde i Grenå bymidte skal man dreje adskillige gange. Man kører ud mod fyret og campingpladsen som ligger på den nordlige side af byen. Kør forbi campingpladsen indtil vejen pludselig slår et skarpt sving (90 gr.) til venstre. Hér drejer man til højre og kører et stykke tilbage mod fyret på en grusvej langs vandet. Her er der gode muligheder for oprigning. Hvis du vil bølgeride, så parkér i nærheden af de små fiskerhytter. Afstand fra Århus midtby : ca. 65 - 70 km.
Description
Østkystens absolut bedste bølgespot hvis man rammer de helt rigtige dage. I syd-sydøst sejler man styrbord og i nord-nordøst bagbord. 
 Der kan være seriøse store bølger ved Fornæs-spottet og der er rigtig god afstand mellem bølgerne, hvilket kan give perfekte muligheder for seriøs bølgeridning. Kan på gode dage være på højde med nogle Vestkystens bedste bølgespots som Vorupør og Hanstholm.

I bugten ud for de små fiskerhytter er hvor der forekommer de bedste bølger. Opsætningsmulighederne er ringe og stranden er stenet.Spottet er kun for den erfarne kitesurfer. Tak til Dennis Schmit for spotbilleder.
 
The website uses cookies to remember your settings. Read more here