Borre Knob
Windicator
Details
Directions
Category
Kitesurfing
Type
Chop
Level
Beginner
Toilet
No
  
Når man kommer fra Horsens drejer man til venstre ved Brugsen i Glud og så til venstre igen ved en grusvej, der hedder Parallelvej. Man drejer til højre ud på asfalteret vej igen og så umiddelbart efter til venstre af Søborgvej.Der er en parkeringsplads lige efter kursuscenteret, og derfra kan man gå ned til stranden.   
Description
Områder med fuldstændig fladt vand og små bølger midt i det hele - perfekte ramper.

Der er der masser af plads og man kan bunde rigtig langt ud. Ved lavvande skal man dog gå et stykke, før der er mere end knædybt.Spottet har kæmpe områder med græs til tilrigning, men græsset kan godt være ret højt.

VIGTIG INFORMATION OM SPOTTET! 
Hej Alle. - I går, da vi ankom til Borre, var en mand i en traktor i gang med at harve hø sammen på marken vi bruger, og han var yderst negativ. Han sagde at det var hans mark (måske lejet af Schur), og han ville ikke have at vi brugte hans mark til vores sport.
Jeg havde en længere snak med ham og fik ham til at acceptere at vi bruger det nederste stykke mod vandet til at launche og bjærge vores kites, mod at vi altid holder orden og ikke efterlader affald.
Det argument han mest brugte, var at vi trampede en sti gennem hans mark, så han sagde at vi skulle bruge grusvejen nord for stykket i stedet.
Nu er vi ikke de eneste naturbrugere som krydser hans mark, så den bliver nok svær at administrere, men skulle i komme til Borre hvor han arbejder på marken, så tag hensyn til ham, og vær høflige, da vi jo nødigt skulle miste denne perle.
Selvom at vi nu uofficielt må bruge det nederste stykke, så lad ikke udstyr ligge mens han arbejder på marken – han holder ikke tilbage for kites eller liner.”Allan Skovby 

Vandenstanden for Borre Knob:
The website uses cookies to remember your settings. Read more here