Kloster
Windicator
Details
Directions
Category
Kitesurfing
Type
Chop
Level
Beginner
Toilet
Yes
På vejen mellem Ringkøbing og Søndervig går en vej ned mod stranden. Der står et skilt med Ringkøbing Strand. Hvis der er nogen ude, kan man se det oppe fra vejen.
Conservation area

For information omkring surfing i Ringkøbing Fjord og fredede områder se dette link eller Fredninger med betydning for brætsejlads i Danmark

Description
Rigtig godt spot hvor man kan bunde over det hele. Der kan være nogle pæle ude i vandet med garn og der kan være lidt glat lige der, hvor man går ud, men ellers er det godt. Der er et lille toilet ved parkeringspladsen. Spottet fungerer fra sydøst til nordvest. Vær opmærksom på at i nordvest bliver den sideshore fra højre, og stødende de første 100 meter ud. Derefter helt fladt vand og god vind. Den må max være 300 grader i nordvest.Vis hensyn til naboerne ved ikke at køre ned af de private veje til højre og venstre for parkeringspladsen, samt at lade være rigge op på deres jorde og marker.Man har i 2014 lavet en stor grusplads til parkering og i 2015 er der kommet tre hytter til. To af dem er "madpakkehuse" som vil kunne benyttes fra 7 til 22. Den sidste hytte er en toiletbygning og er åben døgnet rundt. Her bliver der desuden udendørs koldtvandsbrusere, så man kan få skyllet våddragterne. 
leaderboard for Kloster
The website uses cookies to remember your settings. Read more here